Sunday, October 21, 2007

CARL's growing post,fractions

href="http://2.bp.blogspot.com/_FPIxwMDdwmg/Rxv22hduUNI/AAAAAAAAAAM/WIoXyY9fEuY/s1600-h/project.JPG">
Which set of fractions is larger 1/2 + 1/6 or 1/4 + 7/12.


explanation:


1/2 is equal to 30minutes.
1/6 is equal to 10 minutes.

add them.The answer is 40 min.

1/4 is equal to 15 minutes.
7/12 is equal to 35 minutes.
add them.the answer is 50 min.
40<50 href="http://4.bp.blogspot.com/_FPIxwMDdwmg/Rxv4VBduUOI/AAAAAAAAAAU/svgZk5prFJ0/s1600-h/a.JPG">

























Carl & kadille's bike race ....

I calculated the Km positions at a twelfth, sixth and a third by dividing it to 60.

example:

60/12 equals 5,then we draw a line on every
fifth end of the line.

its the same as the other numbers.

60/6 equals 10
60/3 equals 20

the patterns are:
if five is the answer you add always add 5
5+5 equals 10+5 equals 15.....
if its 10, 10+10 equals 20+10 equals 30.....
if its 20,20+20 equals 40....

http://www.funbrain.com/cgi-bin/fob.cgi
its about equivalent fractions
it talks about equivalents-the fractions that don't have the same number but have the same value.if you get it right you get a slice of pie.






MY MARK IS
Title1 1 /1
Label 1/1
Question 3:4 /5
Question 4:4/5 2/3
Question 6:4 /5
Question 7: 3/3
Question 8: 4/5
Question 9: 4/5
Question 10: 6/7
33/35

3 comments:

Michael Jordan 873 said...

hey carl, i mark you 34 out of 35. good job.

CARL8-73 said...

MY MARK IS
Title1 1 /1
Label 1/1
Question 3:4 /5
Question 4:4/5 2/3
Question 6:4 /5
Question 7: 3/3
Question 8: 4/5
Question 9: 4/5
Question 10: 6/7
33/35

Kadille Dave 8-73 said...

i think one person can only mark one person