1/2 + 1/6 or 1/4 + 7/12

1/2 = 0.5 1/6 = 0.166 0.5 + 0.166~ = 0.66

1/4 = 0.25 7/12 = 0.5833 0.25 + 0.5833 = 0.833

now just compare the decimals 0.66 or 0.833

0.833 is larger

1/4 + 7/12 > 1/2 + 1/6.

1/2 = 0.5 1/6 = 0.166 0.5 + 0.166~ = 0.66

1/4 = 0.25 7/12 = 0.5833 0.25 + 0.5833 = 0.833

now just compare the decimals 0.66 or 0.833

0.833 is larger

1/4 + 7/12 > 1/2 + 1/6.

As a picture looks like

We labeled parts on the bikerace. We divided the numbers to know where to label them.

We also made a bikerace into a square and went around, to meet the beggining with the end.

The patterns for twelfth, sixth and a third they always went higher and doubled. Since 1/12 times 2=1/6 times 2= 1/3.

http://www.visualfractions.com/FindGrampy.html

This game site is good because it teaches you more stuff about fractions and distances.

I played this game for like 10 min, its kinda fun, then it just gets boring. It taught me some stuff about fractions and it was fun.

This game site is good because it teaches you more stuff about fractions and distances.

I played this game for like 10 min, its kinda fun, then it just gets boring. It taught me some stuff about fractions and it was fun.

To get 3/4 of 16 is to go 16 divided 4 then you multiply it by 3. So 16 divided by 4= 4 then you times it by 3 which will equal 12.

1/2 + 7/12= 35 minutes

Use a clock to answer it

60 divided by 2 =30 minutes

## 1 comment:

Scoring Guide

Title 1/1

Label 1/1

Question 3 4/5

Question 4/5 3/3

Question 6 4/5

Question 7 2/3

Question 8 5/5

Question 9 5/5

Question 10 7/7

Total 32/35

I think my work is very good and explained it very well.

Post a Comment