## Thursday, October 18, 2007

### Melissa's First Growing Post

3.)which set of fraction is larger 1/2 + 1/6 or 1/4 + 7/12?

as you can see in the picture 1/4 + 7/12 is larger than 1/2 + 1/6.
-1/2+1/6=40 minutes
1/2= 30 minutes
1/6= 10 minutes
30+10= 40 minutes

-1/4+ 7/12=50 minutes
1/4= 15 minutes
7/12= 35 minutes
35+15= 50 minutesMELISSA AND NADINE'S BIKE RACE

-we divided the stations by the kilometers
-then we put how many stations there are.

6.)fraction game
-http://www.fun4child.com/math/efrac1.html
well it's good because you could learn the equivalent fractions..

7.)bike race km positions twelfth, sixth, and third
60 km divided by 12 equals 5 so there's 5 stations .
60 km divided by 6 equals 10 so there's 10 stations..
60 km divided by 3 equals 20 so there's 20 stations..
5, 10, 20 are all divisible by 60..

8.)What are 2 different ways to find a quarter and 3/4 of a number. Use one of the following 16, 22, or 110.
-22 divided by 4 equals 5.5 times 3 equals 16.5
9.)write a fraction and asnwer it.
-which is larger 1/4 + 2/4 or 1/6 + 1/4

10.)
Title=1/1
Label= 1/1
Question 3=5 /5
Question 4&5=2 /3
Question 6=5/5
Question 7= 2/3
Question 8 =3/5
Question 9= 3/5
Question 10=6 /7

I got 28 out of 35